2022

Wij mogen weer NooitMeerNaarHuis! Dit jaar is het dan zover, corona is voorbij en daarom pakken wij groots uit van Groningen tot Maastricht van Amsterdam tot Rotterdam en een festival in Scheveningen! Check onze event pagina voor alle info!

2021 and on

Eindelijk na 1.5 jaar was het dan zover, wij mochten NooitMeerNaarHuis!! Deze editie was het eerste event na corona op 3 Juli 2021 en deze was meteen volledig uitverkocht en jongens wat hebben wij genoten van jullie Energie! Helaas was het na deze editie meteen klaar en werden alle events uitgesteld door de overheid ivm covid! Wij hebben in iedergeval alle events klaar staan voor als wij weer mogen en kunnen dan direct van start! Hou onze socials in de gaten en stay safe! Team NMNH🏠⛔️

2020

Wat begon als een verjaardagsfeest, kwam tot leven en moest een eigen verjaardagsfeest krijgen. Het 1-jarig bestaan in een locatie in dezelfde omgeving. Na een zoektocht besloten we de WIBAR in Leiden te kiezen. Perfecte volgende stap qua grootte, goede vibe met de WIBAR. En uiteindelijk een daverend succes! Ruim 500 feestende bezoekers. Een maand voor datum ruimschoots uitverkocht. Ge-wel-dig! Een week na onze editie in de Wibar kwam het corona virus en legde al onze plannen (tijdelijk) stil, de editie @Colorado Charlie W Juan Sanchez wordt een jaar opgeschoven naar 2021! We hebben de afgelopen tijd 2 (Uitverkochte) sit downs gegeven we begonnen Bij Colorado Charliemet een geweldige sit-down inclusief lasershow. Dit beviel zo goed dat wij hebben besloten om een Sit Down te organiseren bij het Ijland in Amsterdam, en daarmee ook ons debuut in Amsterdam te maken dit was een groot succes! Check de event pages hier op de website om te zien hoe je Nooit Meer Naar Huis gaat tijdens Corona.

2019

Na een waanzinnig verjaardagsfeest, was de geest uit de fles. Het moest nog een keer! Met een ander excuus (zoveel jarig bestaan van het bedrijf), maar zelfde locatie, formule en iets meer publiek. De community verbindt zich via Insta en Facebook en groeit in 2019 uit tot 1000+. Wij waren zelf verbaasd over hoe de reacties waren en hoe snel de reacties rondgingen. We pakten door naar nog een feest! We maakten eigen shirts, truien, het magische buddha beeld moest er weer bij (onze mascotte) en een oude ANWB lichtbak van ergens op de A44 (!) werd omgetoverd tot NMNH lichteffect. Meer sound, meer show, meer mensen, meer plezier. We kwamen in contact met andere event-organisaties. Locaties die interesse toonden. Het was aan, iedereen warm! Eind 2019 sloten we met een derde knalparty die echt onvergetelijk was. We maakten een belofte aan onszelf, aan de community, en iedereen die naast de pot pieste, want met drie keer zoveel interesse voor kaartjes moesten we groter en doorpakken. NMNH moest publiek gaan! En zo gebeurde ook….

2018

Een van onze oprichters was jarig en er moest een feestje komen.. de formule zo simpel als ie was, zag toen het levenslicht. Een eigen bedrijfsloods, vrienden die een plaatje kunnen draaien als dj’s, zelf techniek voor muziek en licht regelen. Drankjes en eten moet men zelf meenemen. Zonder bijdrage aan de dranktafel kwam je er niet in. Een kratje bier, flesje vodka het maakte niet uit. Als je maar wat meeneemt. Toegang alleen op uitnodiging, 18+ en je wordt zeker doorgelicht en gechecked via wie je eigenlijk een “bekende” bent en of je past binnen de groep. En uiteraard safety first dus beveiliging, EHBO en dokters in de zaal aanwezig. Gelukkig allemaal beschikbaar in het directe netwerk. en daarna… Nooitmeernaarhuis.